Vall-de-roures

Tot a punt per a acollir als millors

Vall-de-roures, 17 de novembre de 2017

20171017 Trial CampionatEspanya

Vall-de-roures acollirà este cap una prova del Campionat d’Espanya de Trial que reunirà als millors pilots de l’estat en totes les categoríes

L’ajuntament de Vall-de-roures va ser testimoni de la presentació de la prova del Campionat d’Espanya de Trial, que se celebrarà al mateix municipi els pròxims 18 i 19 de novembre. Un acte presidit per Sergio Puyo, David Millán i Raúl Guimerà, els pilots del Matarranya que competixen en l’àmbit estatal, amb l’alcalde de Vall-de-roures, Carlos Boné, i el president de la Federació, Roberto Rotllo. Esta prova serà la penúltima del Campionat d’Espanya d’este esport en la qual participaran totes les categories que competixen a escala estatal, comptant en la presència de pilots de talla mundial com Toni Bou o Adam Raga. Una prova ideada i organitzada pel Club Trial Matarranya.

Sergio Puyo, organitzador i pilot participant en esta prova, comentava per a Ràdio Matarranya que “les zones de carrera estaran situades als voltants del poble i seran accessibles per al públic: a la cruïlla dels Sants, al camí que va cap a La Torre del Compte, darrere del castell, a la zona de la depuradora i a la plaça Autonomia d’Aragó“.

Pel que fa a la celebració d’una prova d’este nivell a Vall-de-roures, Roberto Rotllo, president de la Federació Aragonesa de Motociclisme, declarava que “es necessita molta col·laboració de totes les parts. Aquí no només s’ha aconseguit això, sinó que s’ha tingut en compte que és terra de pilots, los millors a Aragó en trial ara mateix, i la Federació ha volgut premiar-los”.

Redacció
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top