Ràfels

Ràfels reunirà els amants del medi ambient en la XXIII Fira de Recursos Naturals i Medi Ambient

Ráfels – 9 de novembre de 201700
fira rafels 3 (1)

El dia 12 es lliuraran els premis dels concursos fotogràfics de la Comarca del Matarranya

Ràfels ja ho té tot preparat per viure els pròxims dies 11 i 12 de novembre una nova edició de la seua Fira dels Recursos Naturals i Medi Ambient. Una mostra caracteritzada pel seu ambient agradable i íntim i per cuidar molt els expositors que formen part del recinte oficial. “Estem contents perquè cada any s’ompli més ràpidament lo recinte firal, i això que com a expositors oficials sol acceptem productes relacionats directament en la temàtica de la fira”, va explicar Miguel Romero, regidor de l’ajuntament de Ràfels, que va afegir que “així i tot tots los anys intentem que hi hagi alguna novetat en este sentit. Este any per exemple tindrem un taller d’argila que feia quatre o cinc anys que no venie i un altre de tot tipus de joguets fetesde fusta. Evidentment tampoc faltarà la tradicional elaboració d’aiguardent, les pastes o el vi”. A més del recinte firal de la plaça, els visitants podran passejar pels carrers propers on, com cada any, s’ubicaran les parades de mercat ambulant amb productes tèxtils, agroalimentaris o d’artesania.

No només es podrà gaudir dels expositors, sinó que durant tot el cap de setmana s’han programat activitats per a tots els públics. Un any més, Casa Juano col·laborarà programant una obra teatral. En aquest cas serà l’espectacle ‘Vida’ a càrrec de Javier Aranda, el qual es representarà el dissabte a les 19.00 h i a les 23.00 h. Aquest mateix dia, ja a la nit, tindrà lloc l’actuació de l’orquestra Àgora al pavelló municipal. “Lo teatre sempre atrau molta gent que ve a disfrutar de l’espectacle però que al mateix temps aprofite per a visitar la fira i conéixer lopoble”, va defensar Romero, que ha afegit que “lo ball de la nit també té molt èxit i atrau gent d’altres pobles”.

Diumenge les activitats continuaran amb el tradicional lliurament de premis dels concursos fotogràfics de la Comarca del Matarranya. En aquest sentit, cal recordar que durant tot el cap de setmana es podran visitar una exposició a l’església de tots els treballs presentats als certàmens. Els actes finalitzaran a les 18.00 h amb la presentació del documental ‘Ruralink.

Finalment, Romero va voler ressaltar que “és un cap de setmana molt especial perquè és molta gent la que mos visite i es viu un ambient molt agradable. Tots mos trobem en persones a les que fa temps que no veiem i és un bon moment per a xerrar i divertir-se mentre es degusta l’aiguardent“. Així mateix, el regidor va voler convidar a tots els veïns del Matarranya i territoris veïns a conéixer la Fira de Ràfels en què “los rebrem en los braços oberts”.

Redacció 
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top