Matarranya

L’agonia del Pena-roja s’allargue una jornada més (0-3)

Pena-roja de Tastavins – 6 de novembre de 2017

20171106 Jornada10 Penaroja-Sportin

L’equip del Matarranya encara no ha sumat cap victòria en el que portem de temporada. Un empat (2-2) contra Calaceit de 27 punts disputats ha segut l’únic premi que ha aconseguit el Pena-roja esta campanya

Dura s’està fent la temporada 2017/18 per al Pena-roja. I és que en el que portem de campanya encara no ha sumat cap victòria. Un punt de 27 possibles situen l’equip del Matarranya en l’última posició de la Primera Regional. Un equip molt jove i forçat a modificar totes les setmanes el seu 11 d’inici i que encara no ha trobat la senda de la victòria disputades 10 jornades de lliga. Esta setmana, doble derrota per a l’equip del Matarranya. Dimecres contra el Valderrobres (5-0) i diumenge contra Sportin (0-3). Contra els d’Alcanyís, el Pena-roja van fer una bona primera part. Van disputar els primers 45 minuts a favor del vent. Van tocar la pilota, van arribar a la porteria rival, però els del Matarranya continuen amb la pòlvora banyada. No van saber fer gol, cosa que van pagar cara a la segona part. Sportin va fer una primera part discreta, però a la segona va anar pel partit. I el gol visitant al minut 70 de partit va fer molt de mal entre les files locals, que es van desinflar. En el tram final de partit, els visitants van fer dos gols més, un d’ells al descompte. Derrota que, per a més inri, ha vingut acompanyada d’una victòria del Sàstago, que puntue per primera vegada esta temporada.

Amb esta derrota, Pena-roja baixe a l’última posició. De cara a la pròxima jornada, hi haurà viatge complicat a Albalate.

Rubén Lombarte
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top