Esports

El Matarranya presente la seua cantera

Vall-de-roures – 3 de novembre de 2017

20171102 Esports FutbolBase

L’Escola de Futbol Base (EFB) Valderrobres va presentar dissabte a les instal·lacions de Sant Roc els diferents equips que juguen esta temporada. La tarde va acabar en un amistós entre cadets i juvenils

Les instal·lacions de Sant Roc a Valderrobres van viure la tarde del 28 d’octubre una jornada molt especial. I és que l’Escola de Futbol Base va presentar als seus equips en societat. Una pedrera formada per uns 120 xiquets i xiquetes no sol de la capital del Matarranya, sinó de múltiples racons de la comarca i inclús de la veïna comarca de la Terra Alta. Una tarde en què els diferents equips de l’Escola de Futbol Base es van fer la seua corresponent foto de família, i es van presentar davant la resta de categories i finalment es va celebrar un partit amistós entre els equips juvenil i cadet. Des de l’Escola de Futbol Base, Javi Dilla, que és el seu coordinador, va explicar que “la idea era celebrar una presentació per a donar a conèixer al poble, als pares i mares i als familiars, com està estructurada esta temporada 2017/18”. Una tarde que va començar amb les fotos oficials, va continuar amb la presentació de tots els equips, un partit de futbol amistós i es va tancar amb un sopar de germanor.

Una escola que amb els anys ha aconseguit que tinguem futbol en totes les categories. “Enguany tenim vuit equips i un total de 120 jugadors, molt similar a la temporada passada”, va detallar Dilla, que va explicar que “comptem amb un equip d’iniciació. Tenim l’equip prebenjamí. Equip benjamí no tenim. Els pocs xiquets d’estes edats els hem pujat a alevins, on tenim 28 jugadors i, per tant, dos equips. I després comptem amb equip infantil, cadet, juvenil, i per segon any consecutiu tenim futbol femení“. Dilla va reconèixer que “la idea és tindre un equip per categoria perquè els xiquets vagen pujant d’etapa i no es queden cap any sense jugar i puguen evolucionar”. Una escola de futbol que com a resultats no busque res, “la nostra idea és formar persones i jugadors”.

Rubén Lombarte
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top