Mont-roig

Mont-roig acull el taller de monòlegs amb el còmic José Boto

Mont-roig – 2 de novembre 2017

00 JoséBoto web

El taller formatiu va comptar amb la participació de nou aficionats al teatre del Matarranya i de pobles propers

Mont-roig va acollir els passats dies 28 i 29 d’octubre una nova edició del Taller de Monòlegs i Improvisació Teatral organitzat per la Comarca del Matarranya i desenvolupat pel conegut actor i còmic José Boto.

El taller, que es va iniciar el dissabte al matí, va anar un poc més enllà que en anteriors edicions per què tots els participants ja tenien un nivell bàsic en l’àmbit debut a la seva participació en grups de teatre o perquè ja havien participat en anteriors tallers. “La formació va començar analitzant lo nivell dels participants. Vist que cap partie de zero, Boto va decidir tractar temes més avançats que en anteriors edicions”, va explicar David Arrufat, tècnic de cultural comarcal.

En aquesta ocasió, van ser 9 els aficionats al teatre, arribats de diferents pobles del Matarranya i comarques veïnes, els que van participar en les sessions formatives. “Hi va haver 5 persones del Matarranya, concretament de Mont-roig, Massalió i Valljunquera, i 4 procedents de comarques veïnes. És una participació suficient per a poder desenvolupar el curs però que quede molt lluny d’anteriors edicions en què arribàvem a uns 20 inscrits”, va apuntar  David Arrufat, que finalment va voler assenyalar que “estem contents en lo desenvolupament del curs però no tant de la resposta del públic comparant-la en altres edicions anteriors. Potser esta baixa participació denoto que, després de tants anys, este tipo de formació estigue esgotada i sigue lo moment de replantejar este taller i oferir alguna alternativa diferent”.

Redacció
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top