Pena-roja de Tastavins

‘Matarrania’ celebre 10 anys de vida convidant les seues ambaixadores al territori

Pena-roja de Tastavins – 27 d’octubre de 2017

 

20171025 Penaroja 10AnysMatarrania (3)

Les guanyadores del concurs que ha impulsat l’empresa de cosmètics coneixen els encants del Matarranya i la seua gastronomia. L’empresa està treballant en un jardí botànic a Pena-roja que tindrà tenda i espai per a fer tallers de divulgació de cosmètica natural

L’empresa de cosmètics ecològics ‘Matarrania’ ha celebrat 10 anys de vida nomenant i convidant les seues ambaixadores al territori, on han conegut de primera mà el treball de l’empresa, així com la gastronomia i els paisatges del Matarranya. Durant dos dies, les tres ambaixadores de Matarrania, que han segut seleccionades a través d’un concurs que l’empresa va obrir via xarxes socials, han conegut els encants del Matarranya. Van visitar les instal·lacions de la companyia, van conèixer Pena-roja, van participar en una sessió de massatges a Lagaya-SPA amb olis de ‘Matarrania’ i van recórrer, entre altres poblacions, Queretes i Calaceit. Evelyn Celma és la propietària de ‘Matarrania’, qui va detallar que “este setembre hem celebrat 10 anys, i vam pensar fer un concurs a través de les xarxes socials per a buscar tres ambaixadors o ambaixadores de la marca”. Tres ambaixadores i els seus corresponents acompanyants que van estar este cap de setmana al territori, descobrint els encants de la nostra comarca.

Per a participar al concurs que va obrir ‘Matarrania’, “demanàvem als candidats que ens explicaren de quina manera els agrade cuidar-se, quines coses fan en el dia a dia per a sentir-se més felices”. Hi ha qui “ens va explicar que xale molt quan passege el gos”, o hi ha qui “ens va explicar que xale quan acompanye la néta al patinatge”. Lògicament, “tots volien eixir guanyadors. L’equip de ‘Matarrania’ vam fer una selecció, i les tres finalistes van vindre entusiasmades al Matarranya. Tenien un cap de setmana amb tots els gastos pagats. Els hi vam ensenyar el territori, van tindre tractaments de bellesa…” Evelyn Celma va apuntar que “moltes accions de comunicació i de màrqueting que fem van en esta direcció; que millor que enamorar amb el nostre territori i conèixer què fem aquí”. Ser ambaixadora de ‘Matarrania’ “no implique res. Simplement les vam animar a vindre aquí, que conegueren de prop la marca i que siguen excel·lents ambaixadores a través de les xarxes o a través del seu entorn d’amics”.

Un projecte, ‘Matarrania’, que va nàixer fa 10 anys i que s’ha consolidat com una firma de referència en el món del cosmètic ecològic. Evelyn Celma va reconéixer que “el creixement és lent. Fem a poc a poc. Tenim una sèrie de clients que ens tenen al seu pensament quan parles de producte de la cura de la pell. A poc a poc també contribuïm al consum de l’ecològic i al canvi de consciència. És important que ens cuidem amb productes naturals que siguen respectuosos amb les persones i el món que ens envolte”.

Fer un jardí botànic a Pena-roja

I a partir d’ara, què? ‘Matarrania’ té diferents iniciatives al cap, encara que la primordial serà posar en marxa un jardí botànic a Pena-roja, un projecte madur i que està previst impulsar en un o dos anys. Evelyn Celma, propietària de ‘Matarrania’, va apuntar que “serà un projecte que impulsarem el pròxim any. Volem arrencar en un espai menut que tingue zona de formació i divulgació de la cultura ecològica”, així com també “dels valors del nostre territori i del nostre producte”. Un espai que s’aixecarà a la part baixa de Pena-roja, concretament davant del Camí dels Noguerets. El jardí botànic inclourà les diferents espècies i plantes “que treballem”. Però “no sol les de cosmètica, sinó les que s’han usat tradicionalment al territori”. Unes instal·lacions que també tindran un petit edifici “on poder tindre el nostre producte ecològic i aprofitar l’espai per a donar cursos, xarrades, organitzar visites guiades o fer tallers a les persones que puguen estar interessades a conéixer l’ús de les plantes”.

Rubén Lombarte
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top