Pena-roja de Tastavins

La pintura colorista de Hurtado de Saracho tancarà el cicle d’exposicions a la Marededéu de la Font

Pena-roja de Tastavins – 20 d’octubre de 2017

IMG-20171013-WA0018

Quotidianitat i colorisme guarde l’obra de l’artista asturià. La colecció ‘Timeless places’ es podrà veure a partir d’este pròxim dissabte fins al 26 de novembre

Pintura colorista amb escenes quotidianes de diferents països és la idea que regne en les obres del pintor Hurtado de Saracho. La col·lecció de l’artista tancarà el cicle d’exposicions d’este any al santuari de la Marededéu de la Font de Pena-roja de Tastavins. La inauguració, este dissabte 21 a la tarde, comptarà amb la presència del pintor asturià. “Parlar en primera persona amb l’artista, que sigue el mateix autor que t’explique la seua obra és una de les millors experiències. I això és el que un es trobarà este dissabte d’inauguració”, va apuntar Irma Río, creadora i organitzadora d’este cicle d’exposicions ‘Virgen de la Fuente’.

El naixement d’este espai d’expressió artística al Matarranya buscave des d’un principi potenciar l’escenari del santuari, unir-se a altres iniciatives similars d’exposició artística del territori i al mateix temps, poder ser un lloc de trobada entre artistes locals i artistes forans. Río va afegir que “la comarca és menuda, però tot i això hi havia artistes que no es coneixien. Crec que sí ha servit com a lloc d’intercanvi. I ara són ells els que volen exposar la seua obra en este lloc”.

Este cicle d’exposicions ‘Virgen de la Fuente’ acull col·leccions que van des de la pintura a la fotografia passant pel text i la ceràmica, entre d’altres. La pintura de paret de l’artista Saracho serà l’encarregada de clausurar el cicle d’este any. Una exposició que es podrà visitar fins al 26 de novembre.

Annabel Roda
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top