Matarranya

Més de 800 persones inicien les activitats esportives de l’entitat comarcal

Matarranya – 11 d’octubre de 2017

esports comarcals gent gran web

El Departament d’Esports de la Comarca del Matarranya ha posat en marxa les activitats esportives programades per al curs 2017 – 2018

El passat dilluns 2 d’octubre la Comarca del Matarranya va iniciar les activitats esportives del curs 2017 – 2018. Després de diverses setmanes des de la publicació de l’oferta d’activitats, han sigut més de 800 persones les que s’han inscrit en les diferents propostes de l’entitat comarcal. “Avui en dia tenim uns 470 adults apuntats i més de 370 xiquets i xiquetes que s’han inscrit a les activitats infantils”, va explicar Salomé Roquer, tècnica d’Esports de la Comarca del Matarranya, que va afegir que “estem satisfets perquè la resposta de la gent ha sigut molt bona, com gairebé cada any. A més, i com passe sempre, al llarg de les setmanes vinents augmentarà lo número de participants perquè hi ha veïns que esperaven a conéixer los horaris per decidir a quines activitats participar”.

Pel que fa a les activitats escollides pels habitants del Matarranya, des del Departament d’Esports es va assenyalar que “la gent s’ha repartit bastant. Encara que sempre tenim algunes activitats estrella. En lo cas dels xiquets lo futbol sala, lo patinatge i la gimnàstica rítmica són les que més èxit tenen. Si bé, en este any, també hem tingut un repunt de les classes de preesport i de psicomotricitat que l’any passat casi no van ser sol·licitades. En adults la gimnàstica de manteniment, tant per a gent gran com per a persones una mica més joves, lo pilates i la zumba segueixen tenint molta demanda”. Una de les principals novetats d’aquest curs ha estat el pàdel, una opció que ha tingut molt d’èxit i s’han cobert totes les places disponibles. En aquest sentit, Roquer va voler destacar que “el pàdel, que este any ho podem oferir gràcies al fet que l’ajuntament de La Fresneda mos cedeix les seues instal·lacions dos dies a la setmana, ha estat molt ben rebut per la gent. De fet, hem esgotat totes les places disponibles per a esta opció”.

esports comarcals xiquets

Un altre aspecte a destacar d’aquesta nova temporada esportiva és que s’ha aconseguit arribar a persones que fins al moment no participaven en aquest tipus d’activitats. “Lo tenis i lo pàdel estan aconseguint que los homes, i també los joves entre 20 i 30 anys, participen en les activitats comarcals en què, així i tot, segueix sent majoritària la presència de dones”, ha concretat Roquer.

Finalment, cal assenyalar que tots aquells que vulguin participar en alguna de les activitats programades poden apuntar-se en qualsevol moment. Per a això simplement s’han d’adreçar al monitor de l’activitat que els facilitarà els documents necessaris per formalitzar la inscripció. A més, si alguna persona vol més informació pot posar en contacte amb el Departament d’Esports a través del telèfon 978.890.883 o del correu deportes@matarranya.org

Redacció
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top