Massalió

Empat d’un Massalió que mereix més contra Torrecilla

Massalió – 11 d’octubre de 2017

20171009 Jornada05 Massalió-Torrecilla

L’equip del Matarranya va tindre dos xuts al poste, un penal fallat i una rematada de cap que no va entrar de miracle. Poc perill per part dels visitants, que van donar per bo l’empat (0-0)

Tot i ser superior, Massalió es va haver de conformar en un empat contra Torrecilla (0-0). Partit sense gols on l’equip del Matarranya va meréixer alguna cosa més. Sobretot a la segona part. Els primers 45 minuts es van perdre. Molta pilotada al mig del camp i poca profunditat. Ni un equip ni l’altre van tindre ocasions clares, encara que Massalió va tindre un xut al poste a la primera on la pilota no va entrar de miracle. Ansietat entre les files locals que van corregir a la segona part. I és que el Massalió va saber trobar la paciència que es necessite en partits així i va fer una correcta segona part. La llàstima, que la pilota no va entrar. No van faltar ocasions. Un altre xut al poste, un penal que es va fallar i una rematada de cap que no va entrar pels pèls. Torrecilla es va defensar com va poder i va donar el punt per bo. L’empat del Massalió, insuficient per al treball que van fer els jugadors, sobretot a la segona part.

Amb este empat Massalió se situe en la 10ena posició, sumant 5 punts. De cara a la pròxima jornada, partit contra Valldesgorfa que es considere com un derbi més.

Rubén Lombarte
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top