Vall-de-roures

CF Valderrobres cau contra un líder molt sòlid (0-2)

Vall-de-roures – 11 d’octubre de 2017

20171009 Jornada05 Valde-Quinto

Els del Matarranya van tindre un poste a la primera part, que va ser la millor ocasió de tot el partit. Quinto va moure molt la pilota i això va fer córrer molt als locals. Les baixes es van trobar a faltar

No va poder ser. El nivell del rival i les baixes no van fer fàcil el partit de Valderrobres contra el Quinto. Derrota contra el líder de la categoria (0-2) en un partit exigent, però on els del Matarranya van fer un bon paper. Quinto va presentar les seues armes, en un equip molt potent a l’atac, movent molt la pilota al mig del camp però presentant també algunes limitacions en defensa. Partit que es va fer molt llarg, i on els de casa van cedir la pilota. Va tocar córrer. I Quinto va aprofitar molt bé les ocasions de perill que va tindre. A la primera part va arribar el primer gol. Corria la mitja hora de partit quan els visitants van obrir el marcador. Encara així, al camp no es va veure un Quinto superior. Valderrobres va tindre la rèplica abans del descans. Va ser la millor ocasió del partit. La pilota va anar al travesser. A la segona part, Valderrobres va continuar buscant contres. Però va ser Quinto, al quart d’hora, quan va fer el segon i va dinamitar totes les opcions dels locals. Segona derrota consecutiva que l’equip del Matarranya espere corregir en la pròxima jornada. Tocarà superar un Maella complicat.

Amb esta derrota Valderrobres baixe a la 9ena posició sumant 7 punts.

Rubén Lombarte

 

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top