Matarranya

Calaceit cau contra Chiprana (1-2) en un partit que se li va fer massa llarg

Calaceit – 11 d’octubre de 2017

20171009 Jornada05 Calaceit-Chiprana

De la mateixa manera que les dos últimes jornades, Calaceit va anar de més a menys i va acabar cedint punts. Ionel va obrir el marcador per als locals, però el Chiprana va reaccionar al tram final del partit

Calaceit va patir esta jornada la primera derrota de la temporada. Va ser contra un rival que ha convertit en victòria tots els partits que ha disputat, un Chiprana que sense fer molt de soroll s’ha col·locat en 2ona posició (1-2). Partit molt equilibrat, i on la pegada del Chiprana al tram final del partit li va donar un premi en excès. La primera part va estar molt equilibrada. Molt de joc al mig del camp i poca profunditat dels dos equips. D’ocasions de gol, un parell per a cada equip, però sense massa perill. Però el joc conservador de la primera part es va trencar en tornar del descans. El partit es va obrir. En una bona apertura per la banda esquerra, Borja va enviar la pilota a Ionel, fent un gran gol per tota l’esquadra (1-0). Però una jornada més, el partit es va fer llarg. L’equip del Matarranya no va saber mantindre le resultat a favor. Li va passar fa una jornada al camp del Pena-roja i fa dos a casa contra Valdealgorfa. Chiprana va fer l’empat en una jugada on des de Calaceit van reclamar falta prèvia al defensor. I quan quedava encara un quart d’hora, els visitants van fer el segon.

D’esta forma arribe la primera derrota del Calaceit esta temporada, que amb 8 punts se situe en la 7ena posició. De cara a la pròxima jornada, viatge al camp del Samper.

Rubén Lombarte
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top