Pena-roja de Tastavins

10 minuts de desconcert castiguen un Pena-roja que va meréixer més (2-0)

Pena-roja de Tastavins – 11 d’octubre de 2017

20171009 Jornada05 LaPuebla-Penaroja

L’equip del Matarranya va tindre bones ocasions per fer gol i sumar alguna cosa de La Puebla, però la pilota no va voler entrar. L’equip millore físicament cada jornada

Pena-roja va caure esta jornada contra La Puebla de Híjar en un partit on l’equip del Matarranya va meréixer més (2-0). De fet, l’equip entrenat per Laris i Vives va generar bones ocasions de perill i va estar millor que el rival, però 10 minuts de desconcert van castigar un Pena-roja que va portar el ritme del partit. La primera ocasió de gol va ser del Pena-roja. Moha es va quedar sol davant del porter, però va perdonar. Per contra, i en la primera ocasió de gol de La Puebla, va arribar el primer del partit. I en la jugada següent, el 2-0. Començaven les coses mal per al Pena-roja, que de la mateixa manera que contra Calaceit la jornada anterior, sabia que caldria remar a contracorrent. L’equip es va refer, i van començar a arribar les ocasions de gol. Però algunes vegades el porter, altres el poste i la porteria que es va quedar menuda, van impedir el gol visitant. De fet, si Pena-roja hagués fet el primer, la balança li hagués donat el partit. Però el gol no va arribar. I l’equip es va quedar sense sumar. Tot i això, i durant les últimes jornades, s’ha vist un Pena-roja més ben situat al camp i més bé físicament. El pròxim rival, Alcorisa.

Amb esta derrota, Pena-roja es manté en la penúltima posició, sumant 1 punt.

Rubén Lombarte
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top