Queretes

Trobada de bandes de música a Queretes

Queretes va acollir este dissabte un concert de música molt especial. La Banda Simfonia ‘Ciutat de les Roses’ de Sant Feliu de Llobregat junt amb l’amfitriona, la Banda de Música ‘Francisco Turull’ van pujar a l’escenari del recinte ferial per oferir i apropar la música de cambra al poble de Queretes. Una trobada que ja es va produir al poble de la banda catalana l’any passat i que enguany, el contínuament de les bones relacions ha portat la trobada al municipi del Matarranya. Una actuació on s’han pogut escoltar peces musicals de diferents gèneres des de música popular valenciana, aragonesa i catalana fins bandes sonores passant pels tradicionals boleros. Un repertori que tire de peces ja treballades el passat curs acadèmic i que ajuden a greixar el motor després de la parada de l’estiu a les escoles de música. Una trobada confirme i assenta un agermanament amb les dues bandes el qual s’espere que és repeteixo en els pròxims anys.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top