Fondespatla

La gent de Fondespatla visite l’ermita de Sant Miquel

Fondespatla té una cita obligatòria a finals de setembre i és que commemora la festivitat de Sant Miquel, patró del poble. Unes dates que marcaven antigament les festes majors, però que el pas dels anys va provocar el canvi de les festes patronals a l’agost. Molta gent ha marxat fora i fer les festes en estiu fa possible que hi hagué més participació. No obstant això, Sant Miquel seguix sent una festa amb molta afluència. El passat divendres, la gent de Fondespatla va anar a l’ermita de Sant Miquel caminant o en vehicles, es va fer la missa i a la sortida es van repartir magdalenes, que temps enrere eren cuinades pels quintos i els seus familiars. Un dia d’unió i convivència pels fills d’este municipi que es va tancar l’endemà al Cúbic amb un dinar popular, jocs tradicionals, guinyot i molta música al llarg de tota la tarde.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top