Fondespatla

David Millán revalide el títol d’Aragó en un trial que va situar 8 pilots del Matarranya al pòdium

Fondespatla – 2 d’octubre de 2017

20171002 Fontdespatla TrialMatarranya (1)

Fontdespatla ha albergat una de les últimes carreres de la temporada. Triplet a TR1 i a TR3, amb les victòries de Sergio Puyo, Javier Bel i Mario Micolau per als del Matarranya. David Millán va acabar 2on i revalide el títol a TR1-Plus. Raúl Guimerá s’assegure la segona plaça

Emoció i passió pel motor el que es va viure el primer d’octubre a Fontdespatla en una de les últimes proves de la temporada. Este diumenge se va celebrar un nou Trial del Matarranya, puntuable per al Campionat d’Aragó de Trial. Els pilots del Matarranya van tornar a estar a l’altura. Vuit corredors del territrori van pujar al pòdium en un trial agraït i atractiu. Més de 30 pilots de diferents racons d’Aragó, Catalunya i València van competir en un trial que va portar la jove promesa internacional Arnau Farré, i que va ser el guanyador de la categoria reina, fent un trial perfecte. Molt a prop va estar David Millán, pilot de Beseit, que ha refrendat el títol de campió d’Aragó. Sol va fer 2 punts. Marc Cots va ser el tercer, mentre que Raúl Guimerá es va haver de conformar en la 4ta posició. Tot i això, sume 17 punts més a la general, cosa que li val per acabar segon de manera matemàtica a TR1-Plus en la seua temporada de debut.

Sergio Puyo va competir finalment en TR1. I ho va fer molt bé. Va acabar la carrera en 1era posició, sumant sol 2 peus. A TR1 els del Matarranya van destacar, perquè les tres primeres posicions van ser per a pilots de casa. Al pòdium van estar Juan A. Jávega, segon sumant 20 punts, i Alejandro Millán, que en va fer 30, va acabar tercer. Balanç que, si no passe res, situen Jávega com a campió de la categoria. Qui ho té tot guanyat també és Javier Bel. Enguany corre a blaus, i ha donat molt que parlar. Nova victòria per al pilot del Matarranya. A Fontdespatla va fer sol 5 peus. I a TR3, triplet per als del Matarranya. La victòria va ser per a Mario Micolau, que va fer 4 peus, empatant amb Dani Moles, que va ser segon. Tercer va ser el fill de Mario, Álex Micolau, en un dia perfecte per als del Matarranya. A Motorland es pot resoldre el títol de TR3, que estarà entre Mario Micolau i German Mallor.

A verds també van competir Luis Izquierdo, que va quedar en la 5ena posició a sol 6 peus del tercer, i Carlos Izquierdo, que va acabar el 9è classificat. Fontdespatla ha servit també com a preparació per a la carrera del Campionat d’Espanya que en res, en unes setmanes, albergarà el Matarranya. I és que el pròxim mes de novembre arribe un dels moments més especials de la temporada per al Club Trial Matarranya. I és que Vall-de-roures organitzarà una de les proves puntuables per al Campionat d’Espanya, i on correran estrelles del nivell de Toni Bou, Adam Raga i companyia. Una prova que, per a molts pilots del Matarranya, també servirà per a defensar les seues posicions a la classificació. Recordem que enguany, en categoria TR3, estan competint Sergio Puyo i David Millán. Entre ells dos i David Oliver està el titol d’esta temporada. Per la seua part, Raúl Guimerá espere fer un bon paper en la categoria Junior’s.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top