Calaceit

Calaceit passe d’anar golejant a patir per empatar (3-3) contra Valdealgorfa

20170920 Jornada03 Calaceit-Valldesgorfa

Molta igualtat als primers minuts de partit, que es va trencar amb dos gols del Calaceit. Els locals van fer el tercer gol sol començar la 2ona part. Però Valdealgorfa va respondre en una segona part d’infer per al Calaceit

Blanc i negre del Calaceit contra Valdealgorfa. Els del Matarranya van deixar escapar un partit que tenien guanyat en una segona part horrorosa (3-3). I és que el Calaceit va deixar escapar una renda de tres gols en 40 minuts. El partit va començar molt igualat. Els primers minuts van ser de domini visitant, que van tindre més la pilota i guanyaven el mig del camp. Però el primer gol local va canviar les coses. Javi va obrir el partit al minut 32 de partit. I escassos minuts més tard, en una bona jugada col·lectiva, Javi va fer el segon. Les coses anaven bé. Millor encara quan sol començar la segona part va arribar el tercer dels locals. Marc sentenciava. Però allí va desaparèixer el Calaceit. Horrible segona part de l’equip local. Equip molt trencat i falta d’enteniment que van donar vida al Valdealgorfa. Molts errors darrere, falta d’encert del porter i poca apertura de bandes per a traure pilotes. En una jugada complicada dins l’àrea Arturo va reduir distàncies. I des de fora de l’àrea, Garín va fer el (3-2) en un gol per tota l’esquadra. El Valdealgorfa va tindre un poste i inclús un gol anul·lat. I al minut 79 va arribar l’empat. Del tot al no-res en 45 minuts.

Amb este empat, Calaceit està en la 3ena posició, sumant 7 punts. De cara a la pròxima jornada, primer derbi del Matarranya contra Calaceit.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top