Matarranya

Renovat el conveni entre Ibercaja i Arcoiris

arcoiris ibercaja

L’acord ofereix condicions avantatjoses a l’entitat empresarial i als seus socis

Directius d’Ibercaja Banc, encapçalats pel director de zona, Francisco José Pérez, i directius del Grup d’empreses Arcoiris, representats pel seu president, Delfín Albesa, i el seu director gerent, Juan José Moles, es van reunir el passat 18 de juliol per la signatura de la renovació anual de l’acord de col·laboració que mantenen aquests dos grups des de fa 24 anys. Un acord de col·laboració gràcies al qual Ibercaja ofereix condicions avantatjoses tant a l’agrupació empresarial com per als socis ramaders del grup, i que contribueix al manteniment del teixit empresarial agroalimentari del territori.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top