Matarranya

Jornada final de la campanya del comerç, els productes i serveis del Matarranya

festa del comerç 1

Carnicería Ferrer, Bodegas Crial i Proecmat han estat les empreses reconegudes en aquesta sisena edició de la campanya desenvolupada per l’Associació d’Empresaris en la col·laboració de Ràdio Matarranya i Notícies del Matarranya

El saló de plens de la Comarca del Matarranya va acollir el passat dimecres 26 de juliol la jornada final de la sisena edició Campanya de comerç, els Productes i els Serveis del Matarranya.

En primer lloc va prendre la paraula el president de l’Associació d’Empresaris de la Comarca del Matarranya, José Antonio Higueras, per donar la benvinguda als assistents i agrair la resposta que ha tingut aquesta acció, un any més, entre les empreses del territori, ja que han estat gairebé 100 els establiments participants. A continuació, el director general d’Alimentació i Foment Agroalimentari del Govern d’Aragó, Enrique Novales Allué, va explicar amb detall als assistents la nova Llei de venda directa de productes agroalimentaris d’Aragó que, després de la seua aprovació per ampli consens a les Corts, actualment està en fase de desenvolupament. Novales va destacar la importància que aquesta nova llei pot tenir per als territoris rurals. A més el director general va recalcar la importància de què el sector turístic i l’agroalimentari treballin de la mà i desenvolupin accions comunes.

La jornada va concloure amb el lliurament dels reconeixements a les empreses del territori. En ella també va estar present el vicepresident de la Comarca del Matarranya, Francisco Esteve. En aquest 2017 el reconeixement a la trajectòria ha estat per a Carnicería Ferrer de La Fresneda. Per la seva banda, Bodegas Crial de Lledó ha rebut el reconeixement al Compromís Territorial. Finalment, el reconeixement a la innovació se li ha atorgat a Productes Ecològics del Matarranya (Proecmat) de La Vall del Tormo.

 

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top