Matarranya

ATADI manipularà més paper amb l’aportació de Cotecnica

atadi

Un conveni entre les dues entitats, que suposa un total de 12.400, permetrà al centre de Valderrobres incrementar la quantitat de paper manipulat

Les oficines del Grup d’empreses Arcoiris van acollir el passat 12 de juliol la signatura del conveni de col·laboració entre Cotecnica i ATADI. Este acord estableix que Cotecnica aporta la quantitat de 12.400 euros per a l’adquisició per part d’ATADI d’una màquina de destrucció de paper. Aquest nou equip permetrà que el centre d’ATADI de Vall-de-roures pugue incrementar la quantitat de paper manipulat i que es destine a les explotacions ramaderes per a utilitzar-se com llit tant de conills com de gorrinos. José Luis Gómez, president d’ATADI, va declarar després de la firma que “estaven treballant en una màquina més menuda. Ara tindrem més capacitat i podrem fer més coses”. Per la seva banda, el director general de Cotecnica, Antonio Valls, va apuntar que “la nostra entitat ja té un conveni de col·laboració similar a Tàrrega i ara expandim la nostra col·laboració a ATADI.”

Cotecnica és una cooperativa de segon grau de la qual forma part Arcoiris que es dedicada a la fabricació de correctors per a pinsos i aliments per a gossos i gats. Cotecnica dedica un 10% dels seus beneficis anuals a un fons d’educació i promoció educativa. A més Cotecnica té previst incorporar a la seva gamma de productes el paper manipulat per ATADI.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top