Esports

Pena-roja albergarà la seua ‘Tastavins Trail’ el pròxim mes d’octubre

20170725 Penaroja TastavinsTrail

Seran tres dies plens d’activitats i esport de muntanya. S’han preparat una 17k que pujarà a ‘La Tossa’, una 7k que envoltarà les Masmut i també un minitrail. També s’han dissenyat dos rutes senderistes, una trobada d’escalada i una fira del corredor

Un nou projecte esportiu ha nascut a Pena-roja de Tastavins amb el nom de Tastavins Trail. Una proposta esportiva que s’ha presentat este 25 de juliol de la mà de l’alcalde del municipi, Francisco Esteve, i del responsable de la Tastavins Trail, Luis Lizana.

Les carreres se celebraran durant el Pont de Pilar. Concretament, entre els dies 13, 14 i 15 d’octubre, on Pena-roja espere albergar tres dies replets d’esports de muntanya. Com va explicar Lizana, “es tracte d’unir en un mateix esdeveniment a corredors de trail, senderistes, escolars i tot el cercle d’amistats i família”. Un cap de setmana que espere acollir no sol a esportistes, sinó que vol convidar-los a ells i als seus acompanyants a descobrir l’entorn de Pena-roja de Tastavins, tant per les muntanyes que l’abracen com pels seus productes i el seu casc històric.

Esta primera edició del ‘Tastavins Trail’ tindrà tres circuits diferents que abasten a tots els públics. El primer d’ells conste d’un recorregut de 17 quilòmetres que tindrà com a objectiu conquistar la punta de ‘La Tossa’, en un ascens acumulat de la carrera d’uns 700 metros, seguit d’un altre recorregut de 7 quilòmetres que envoltarà la falda de les Roques del Masmut. Estos itineraris tindran un format carrera i un format marxa senderista. I a tot això se li afegiran les carreres escolars. A estos se’ls ha preparat una minitrail, un recorregut format cros pensat per al públic infantil. Tres modalitats de carrera que no estaran exemptes de serveis, regals, guarda-robes, dutxes, photocall, sortejos, entrades a Dinópolis, diplomes, premis, dos avituallaments i la bossa del corredor.

Al mateix temps, i com a curiositat tindre Victoria o Jamón, tal com va anunciar Luis Lizana, que és “una proposta sol per a la carrera de 17 quilòmetres que consistirà en traure 6 pernils de diferents punts del circuit. Qui vullgue un pernil, l’haurà de carregar fins a la línia de meta”. No obstant això, este ‘Tastavins Trail’ no es limite sol a córrer i caminar per les sendes de Pena-roja, sinó que durant eixos tres dies tindem una trobada provincial d’escalada, un ral·li fotogràfic de natura, xarrades sobre la natura, espai firal al ‘Multiusos’ amb materials específics per a esports de muntanya, així com un dinar popular. Tota la informació està a www.tastavinstrail.com

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top