Beseit

La xiqueta que es va perdre al Parrissal apareix en bon estat de salut a Caro

Nit llarga la que es va viure ahir a Beseit. Una jove de 13 anys es va perdre per la tarde a La Fenellassa i ha aparegut sobre les 7 del matí prop de Monte Caro

La jove que es va perdre ahir a la tarde al Parrissal de Beseit ha estat localitzada avui al matí per un guarda forestal de Roquetes a Cova Avellanes, molt a prop de Caro. Ahir a la nit les xarxes socials van encendre totes les alarmes. A través de facebook i whatssap es va informar que una xiqueta de 13 anys s’havia perdut pel Parrissal de Beseit. Es coneix que la desaparició es va donar cap a les 6 de la tarde, mentre la jove estava fent una visita guiada a la zona natural del Parrissal amb la seua família. La jove no duia el seu mòbil damunt, cosa que va complicar encara més la seua localització. Una aventura que ha acabat en final feliç. De fet, i tal com ha explicat este matí el forestal a La Plana Ràdio, la xiqueta estava atemorida i una mica gelada però en bon estat de salut.

Durant tota la nit, els efectius professionals -Bombers, Guàrdia Civil i Protecció Civil- es van dividir en tres grups que van pentinar tota la zona on es va veure la xiqueta per última vegada. El punt de control de l’operatiu es va crear a l’oficina de turisme de Beseit, reunint diferents especialistes. La crida massiva va reunir al voltant de 30 veïns de Beseit i el Matarranya que es van oferir com a voluntaris per a trobar la xiqueta, una cosa que es van agrair però que van desestimar. L’adolescent va ser trobada passades les 7 del matí molt a prop de Monte Caro, a pràcticament 30 quilòmetres del punt des d’on s’havia perdut. De fet, i en declaracions a Ràdio Matarranya que ha fet Juan Enrique Celma, alcalde de Beseit, “la xiqueta s’haurà passat bona part de la nit caminant”. Des del consistori l’alcalde va afegir que “ha segut una nit llarga i complicada, però al final tot ha acabat en final feliç”. La xiqueta no duia el mòbil damunt, encara que l’espai del Parrissal no destaque precisament per tindre una bona connexió telefònica.

Des de l’equip de rescat inclús es van preparar els gossos i un helicòpter per a reforçar les batudes. Cosa que no ha segut necessària perquè amb les primeres hores de llum la xiquetat ha segut localitzada prop de Caro, a més de 25 quilòmetres de La Fenellassa, punt on se la va veure per última vegada. Uns fets que han acabat feliçment, perquè la jove ha aparegut sense cap ferida, encara que estava bastant desorientada i atemorida, com ha dit el guarda forestal que l’ha localitzada. La xiqueta ha segut traslladada a un centre de salut pròxim perquè li feren una revisió mèdica. Des del consistori de Beseit han volgut agrair la labor a tota la gent que ha participat en el rescat de la jove i de tots els voluntaris que, de forma desinteressada, van estendre la mà per ajudar.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top