Matarranya

Els joves gaudeixen de les ‘4 lunas de verano’

WhatsApp Image 2017-07-21 at 12.22.13

El Departament de Joventut de la Comarca del Matarranya ha desenvolupat el projecte ‘4 lunas de verano‘ en què els participants han gaudit d’un taller d’astronomia i una tarda de bubble soccer i làser combat

Els joves del Matarranya han gaudit durant aquestes passades setmanes del projecte ‘4 lunas de verano, organitzat pel Departament de Joventut de la Comarca del Matarranya en col·laboració amb les antenes informatives del territori. Gràcies a aquesta iniciativa els joves van poder participar en un taller d’astronomia que va tenir lloc a l’ermita de Sant Miquel de La Portellada el passat dimecres 19 de juliol, i d’una tarde de bubble soccer i làser combat que es va desenvolupar a la zona esportiva de Massalió el dijous 20. “Dimecres van tindre una nit d’astronomia en la qual Miguel, un astrònom vingut de Saragossa, los va explicar moltes coses i van poder contemplar constel·lacions, estrelles i fins i tot planetes”, va explicar Núria Gasulla, tècnica de joventut comarcal, que va afegir que “la tarde de dijous va ser molt més lúdica i los assistents s’ho van passar d’allò més bé jugant en equips al bubble soccer i al làser combat”. En total, al voltant de 50 persones van participar en les dues activitats que tenien com a principal objectiu oferir activitats d’oci alternatives per als joves de la comarca del Matarranya. “Estem bastant contents per què en estes tres activitats la participació ha sigut bona i los que van assistir mos van comentar que los havie agradat molt”, va dir Gasulla.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top