Vall-de-roures

Xiquets i adults aprenen l’art de la màgia a Vall-de-roures


Un taller de màgia arribe a la biblioteca de Vall-de-roures de la mà del mag Mark Samaniego

La biblioteca de la capital del Matarranya ha acollit un taller de màgia per a xiquets i un altre per a adults de cinc dies que han repetit l’experiència de l’any anterior.

El mag més popular de la comarca, Mark Samaniego, ha tornat a fer-se càrrec d’este taller. Samaniego va comentar que “este any ha estat Manuel, el bibliotecari, el que m’ha proposat tornar a fer este taller.” I és que tots dos tallers han cobert les seues places al complet sent 16 els xiquets i xiquetes que han xalar de la màgia, mentre que el grup de gent gran ha estat conformat per 10 adults.

Manuel, el bibliotecari, ha destacat que “la màgia atrau molt als adults, sempre hi ha ocasió de mostrar les habilitats al bar, a les penyes amb els amics”. Unes habilitats que alguns d’ells posaran en pràctica el divendres 21 de juliol a la festa de pijames que se celebrarà a la biblioteca i en la qual no faltarà tampoc la presència de Mark Samaniego.

No hi ha cap dubte que l’afició pels trucs de màgia està despertant en el territori a través de Samaniego el qual afirma que “esta és la intenció, que la gent s’animo. La màgia al final es ven bé i la gent vol aprendre coses i descobrir a poc a poc este món”.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top