Esports

Comarca Bajo Martín, campiones de la lliga femenina de futbol sala del Matarranya

La lliga de futbol sala femení del Matarranya ha finalitzat amb la victòria de l’equip Comarca Bajo Martín que s’ha alçat amb el trofeu a la regularitat en una temporada molt disputada

L’equip de la Comarca Bajo Martín s’ha proclamat campió de la Lliga Femenina de Futbol Sala del Matarranya que va finalitzar el passat dia 5 de juny. Després d’una temporada molt més igualada que les anteriors, les noies del Bajo Martín van aconseguir alçar-se amb el campionat de lliga. “Este any ha pujat el nivell dels equips i a més tot ha estat molt més igualat. Només cal veure que no hi ha hagut grans golejades, tret d’alguna excepció, com va passar en temporades anteriors”, va explicar Rocío Zapater, tècnica d’esports comarcal, que va afegir que “la veritat és que el Bajo Martín ha fet una temporada molt bona i ha aconseguit un molt bon joc col·lectiu”. En segona posició s’ha situat el Maella, campió de la passada temporada, seguit pel Nonasp i el Massalió que ha aconseguit un meritori quart lloc. Per darrere, i en aquest ordre, han finalitzat el Batea, F.S. Vall de Roures, Creceite i Intersala d’Alcanyís. Des de l’organització es fa un balanç positiu del desenvolupament de la temporada tot i que van concretar que “de cara a la temporada vinent encara hem de millorar alguns aspectes. Sobretot en el tema dels partits ajornats”.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top