Queretes

El ‘Matarranya Íntim’ arribarà a Queretes els dies 4, 5 i 6 d’agost

Jimena Mecha show

Queretes acollirà el primer cap de setmana d’agost la V edició del Festival Matarranya Íntim que omplirà el municipi d’arts escèniques d’avantguarda sota el lema ‘Matarranya té nom de dona

Els pròxims dies 4, 5 i 6 d’agost Queretes es convertirà en l’escenari d’una nova edició del Festival ‘Matarranya Íntim. La mostra de teatre i arts escèniques d’avantguarda dedicarà la seva cinquena edició a les dones, ja que el lema del festival d’aquest 2017 serà ‘Matarranya té nom de dona’. “Per primera vegada, este any hem volgut posar-li un lema al festival”, va explicar Jacobo Julio, director del Matarranya Íntim, que va destacar que “en aquesta frase volem donar visibilitat al gran treball que desenvolupen les dones com a creadores, i més especialment en el món rural. No només les directores o dramaturgues, sinó també a les actrius que tenen un paper fonamental com a creadores dins d’una obra”. D’aquesta manera, en aquesta edició, la gran majoria dels espectacles que es podran veure en diferents cases particulars i espais públics de Queretes han estat creats per dones o seran interpretats per elles. “Volem anar més enllà de la paritat, i excepte en algunes excepcions, la gran majoria de les intèrprets d’aquest any seran actrius”, va concretar Julio.

A hores d’ara, l’organització del Matarranya Íntim, que aquest any està composta quasi íntegrament per veïns del territori, està acabant de tancar la programació que mantindrà una estructura continuista respecte a anys anteriors. “Ara com ara, els espectacles ja estan decidits i gran part dels espais, també. Únicament ens falta decidir la ubicació de dues o tres actuacions”, va apuntar el director del festival, que també va dir que “seguirem la mateixa estructura que aquests anys. Divendres tindrà lloc la inauguració i des de dissabte a la tarde fins diumenge a la nit tot serà una sessió contínua amb espectacles de tota mena i per a tots els públics que estem segurs que no defraudaran a ningú”.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top