Matarranya

El Grupo Arcoiris i l’IES Matarranya signen un acord de col·laboració

DSC_0198

La promoció dels productes carnis i la seva qualitat al costat de la utilització dels mateixos en les aules del centre educatiu són els eixos principals del conveni col·laboratiu

El passat dijous 8 de juny el president del Grup d’Empreses Arcoiris, Delfín Albesa, i el director de l’IES Matarranya, Ignacio Belanche, van rubricar un acord de col·laboració entre ambdues entitats. El conveni estableix la coordinació de les dues institucions per tal de sumar esforços per establir camins d’actuació que afavoreixin i incrementin el benefici mutu i obre un ampli espectre de possibilitats de col·laboració. Aquest tindrà una durada d’un any i es podrà prorrogar anualment si ambdues parts estan d’acord.

Com a objectius d’aquest destaca la promoció dels productes carnis de Arcoiris i donar visibilitat a la qualitat dels mateixos amb especial atenció al Pernil D.O. Jamón de Teruel. El document també estipula accions per a l’aprenentatge de tècniques d’elaboració i assessorament i la possibilitat de conèixer les instal·lacions de Arcoiris per part de l’alumnat del centre educatiu. A més obre la porta a l’intercanvi d’informació i assessorament mutu entre les entitats i qualsevol altra activitat que redundi en benefici mutu. Per a tot això s’estableix que el Grupo Arcoiris aportarà 2.000 euros al centre educatiu per a l’adquisició de la matèria primera.

Delfín Albesa, president del Grup d’Empreses Arcoiris, va destacar després de la signatura que “les dues institucions tenim molt en comú i crec que ja tocava establir este acord. L’institut és un lloc ideal per donar a conèixer los productes elaborats a la mateixa comarca i la qualitat dels mateixos. En realitat crec que este conveni col·laboratiu és fonamental”.

Per la seva banda, Ignacio Belanche, director de l’IES Matarranya, va assegurar que “per a natres és un motiu d’alegria poder col·laborar en una empresa tan important en el territori com és el Grupo Arcoiris. Això suposa un valor afegit, tant per la promoció que podem fer dels productes de la zona com per poder disposar a l’aula bar i aula restaurant de productes de qualitat com és el pernil D.O. Jamón de Teruel“. A més, segons Belanche, “esperem que es pugue anar renovant anualment i que sigui satisfactori per a les dues parts, ja que per la seva banda elaboren uns productes excel·lents i el centre educatiu és un lloc idoni per posar-los en valor, tant per als futurs professionals que estem formant com per als comensals que s’acosten a l’aula restaurant del centre, Chapeau“.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top