Beseit

Beseit disfrute d’una variada i intensa Setmana Cultural

20170614 Beseit SetmanaCultural (1)

Veïns de totes les edats han participat d’actes de tota mena organitzats per les diferents associacions del municipi

Els veïns de Beseit van disfrutar del 5 a l’11 de juny de la Setmana Cultural de la localitat organitzada per l’Associació Recreativa i cultural El Palau, l’ajuntament de Beseit, l’Associació d’Ames de Casa ‘La Pesquera’, l’Associació de jubilats ‘El Parrizal‘ i l’Ampa.

Al llarg de la setmana hi va haver activitats de tot tipus per a tots els públics. D’aquesta manera, els veïns del municipi van poder gaudir d’un taller sobre hàbits alimentaris saludables, d’una sessió de gimnàstica per als més grans, de la presentació del Trivialtour de Beseit, d’una tarde lúdica infantil, d’una visita guiada al Parrissal o d’un concurs de guinyot, entre altres actes. Com és tradicional, la Setmana Cultural es va tancar el diumenge 11 de juny amb un dinar de convivència en el poliesportiu municipal.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top