Matarranya

Arriba la VI Campanya de Promoció dels Productes, del Comerç i dels Serveis del Matarranya

2017_Ndm_Anunci_Juny 2

Uns 100 establiments del territori participen en aquesta iniciativa que pretén fomentar el comerç, els serveis i els productes de proximitat

L‘Associació d’Empresaris de la Comarca del Matarranya, Ràdio Matarranya i Notícies del Matarranya posen en marxa la “VI Campanya de Promoció dels Productes, del Comerç i dels Serveis del Matarranya”.

Un any més són gairebé 100 les empreses del territori que participen en aquesta iniciativa que té com a principal objectiu fomentar el consum local i donar a conèixer els productes, les empreses, el comerç i serveis d’aquest territori premiant als seus clients.

Els establiments participants en aquesta acció lliuraran als seus clients les paperetes amb les quals participaran en el sorteig dels regals, que se celebrarà el dia 12 de juliol. El funcionament de la campanya segueix la línia de les anteriors edicions. D’aquesta manera, el primer sorteig es realitzarà de manera que tots els establiments participants en la campanya hagin repartit alguna papereta premiada. D’altra banda, en les paperetes hi haurà un espai perquè les que no hagin estat premiades en el primer sorteig, puguin omplir els clients amb les seves dades i lliurar-la en algun dels establiments participants abans del 4 d’agost. Amb aquestes paperetes es realitzarà un segon sorteig el dia 9 d’agost. Els premiats en aquest segon sorteig seran avisats directament a través del telèfon i podran canviar la seva papereta fins al pròxim 31 d’octubre.

Els resultats del primer sorteig estaran exposats en tots els establiments participants en la campanya perquè els seus clients els puguin consultar. A més es publicaran al diari “Notícies del Matarranya” i en les següents pàgines web: www.empresariosmatarranya.com i www.radiomatarranya.com.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top