Matarranya

L’empresa PAVASAL s’adjudique les obres de la N-232 per 25 milions a la baixa

20170223 Carreteres ExpropiacionsN232

Des del territori reiteren la necessitat d’una partida econòmica decent perquè les obres del Port de Querol puguen començar este 2017

La UTE encapçalada per l’empresa PAVASAL s’adjudicarà els treballs de la N-232 al seu pas pel Port de Querol. Tot i que Foment no ha fet l’adjudicació formal, sí que ha transcendit als mitjans de comunicació la proposta que s’encarregarà d’executar l’obra, que aniria a parar a PAVASAL. De fet, la UTE va presentar una oferta a la baixa en 25 milions d’euros del pressupost inicial. Una proposta que s’encarregaria d’executar les futures obres del Port de Querol, un projecte imprescindible per a millorar la connexió entre Vinaròs, Morella i el Matarranya i que s’ha convertit en un autèntic coll de botella per tots aquells que passen de l’interior d’Aragó al litoral de Castelló, i a la inversa. L’oferta que ha presentat PAVASAL supose pràcticament una reducció en el 40% en la inversió que preveia de Foment. Una rebaixa gens menyspreable.

Així ho han reconegut, de forma informal, els tècnics de Foment, els quals fa escassos dies van visitar Morella per a procedir a l’aixecament de les actes d’expropiació, passa necessària i imprescindible per a poder executar les obres. Tot i que el pla d’obres de la N-232 fixe per a juliol l’inici dels treballs al seu pas pel Port de Querol, molts veïns i representants municipals veuen complicat que s’acaben complint estos terminis. Sobre les obres de la N-232, Rhamsés Ripollés, l’alcalde de Morella, en va fer menció dijous durant la presentació de la pàgina web dels Tres Territoris. Al respecte, va considerar que “la carretera afecte els tres territoris i tota la connectivitat que tenim entre Morella, el Matarranya i la Terra Alta”, i va afegir que “és molt bona notícia el desenvolupament de les obres al seu pas per Mont-roig i la Vall d’en Lluna”.

Sobre la nova actuació prevista a la carretera N-232, Ripollés va reiterar que “demanem una vegada més que les obres puguen començar este 2017”. Ripollés va recordar que “este febrer hi havia plantejada a Morella una reunió”, una trobada que ha quedat posposada perquè “coincidint amb l’aixecament de les expropiacions, s’ha acordat, en coordinació amb la Delegació del Govern, fer una presentació pública del projecte” de la N-232 al seu pas pel terme de Morella. L’alcalde de Morella va afegir que “estem a l’espera de conèixer oficialment l’empresa adjudicatària” de les obres, encara que totes les mirades estan posades en PAVASAL. Una vegada més, Rhamsés Ripollés va valorar que “benvingudes són totes les inversions que milloren les infraestructures de la zona”, desitjant també que les obres de la N-232 pel Matarranya acaben abans d’octubre.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top