Vall-de-roures

‘Desbandada carnavalesca’ al Matarranya per tancar any

20170104 Vallderoures SantSilvestre

Els carrers de Valderrobres van viure una Sant Silvestre molt animada i participativa. Creixen els inscrits en relació a l’edició de l’any passat. Raúl González i Álex Moreno són els més ràpids

Pallassos, hippies, perruques de mil colors i inclús un motxo de fregar. La segona Sant Silvestre de Vall-de-roures va ser una festa grossa. Per segon any consecutiu, el Club Ciclista Matarraña va tancar l’any corrent. I la resposta va ser màxima. Gent de totes les edats no es va voler perdre l’última carrera de l’any. Entre la gent inscrita hi havia corredors de molts de pobles; inclús hi va participar gent de fora que va passar la nit de cap d’any al Matarranya. Conclusió: desbandada de disfresses al Matarranya per tancar l’any de la manera més divertida possible. Més de 100 adults van fer la carrera de 5 km. A les carreres prèvies, els protagonistes van ser els xiquets. I què millor que el xocolate calent per a corregir una tarde tapada i freda on la boira va tindre molt de protagonisme. Els guanyadors de la Sant Silvestre 2016 van ser Álex Moreno i Raúl González, fent 19.41 minuts i arribant de la mà. El tercer que va passar per meta va ser David Vives.

L’organització es va mostrar molt contenta de com va anar la Sant Silvestre d’enguany. Francisco Guardia es president del Club Ciclista, que va apuntar que “ens ha fet fred, però la tarde ha estat molt animada”. Guardia va entendre que “hem tingut molta gent. Fa anys que s’estava parlant de crear una Sant Silvestre aquí. Des de fa dos anys tenim carrera al poble”. Una Sant Silvestre que es va celebrar, com diu el nom, l’últim dia de l’any. Sobre les quatre de la tarde es van viure les carreres infantils, que es van fer entre el Pont de Pedra, l’ajuntament i el carrer del Casino. A les cinc de la tarde va arribar la carrera dels adults, amb eixida al Bar Maestrazgo i arribada a la llonja, corrent abans els 5 quilòmetres de carrera. Al final, ningú es va fer mal, cosa important, i sobretot es va viure un augment de la participació de corredors. De cara als pròxims mesos, des del Club Ciclista estan preparant carreres de Mountain Bike en categories escolars.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top