Matarranya

Ràfels es converteix en centre d’atenció durant la seva XXII Fira de Recursos Naturals

fira rafels 1
Al llarg del dissabte i el diumenge va haver-hi activitats per a tot tipus de públic. La cita va atraure a visitants que cada any vénen de municipis i comarques més llunyans

Ràfels va acollir aquest cap de setmana passat la XXII edició de la Fira de Recursos Naturals i Medi Ambient que va reunir a centenars de persones arribades de diferents punts del Matarranya, Baix Aragó i fins i tot de territoris molt més allunyats. “Estem contents perquè la fira s’ha consolidat i cada any ve gent de més lluny. La idea d’especialitzar-se en un tema concret crec que és un gran encert”, va apuntar Fernando Cavero, alcalde del municipi, que va afegir que “la veritat és que ha vingut més gent de la que esperàvem en lo temps que estem tenint avui (diumenge)”.
fira rafels 3
Al llarg dels dos dies, els visitants van poder passejar pel recinte firal en el qual s’exposaven tot tipus productes vinculats amb l’ecologia i el medi ambient, des de productes agroalimentaris del territori fins a artesania local. A més, també es va poder comprovar com funciona l’indispensable alambí que no va parar de destil·lar durant tota la fira, veure com es decora una vaixella, gaudir de les actuacions teatrals de Casa Juano o participar en les visites guiades al jardí botànic. “Lo medi ambient i l’ecologia atrau a molta gent. I si a això li sumes les activitats que tots els anys es preparen, doncs crec que al final és una bona proposta”, va apuntar Cavero.
fira rafels 2
La Fira, tradicionalment anomenada de ‘Sant Martí’, suposa una gran festa per als veïns del municipi que veuen com els carrers i places no només acullen als visitants, sinó que es converteixen en un punt de trobada per als habitants del poble. “És una gran festa per al poble perquè vénen molts dels que viuen fora però tenen casa aquí i al final és un cap de setmana de convivència entre tots los que som de Ráfels”, va sentenciar l’alcalde de la localitat.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top