Esports

Valderrobres pose contra les cordes a Alcanyís, però es quede sense premi (2-3)

20161011 Jornada05 Valde-Alcanyís

Bon partit de l’equip del Matarranya, que va jugar les seues armes, posant les coses molt complicades al líder de la categoria. L’equip visitant va sumar la victòria en el tram final de partit

El Vall-de-roures va posar contra les cordes el líder de la categoria, però al final es va quedar sense premi (2-3). Derrota per la mínima contra un Alcanyís que va haver de suar de valent per a sumar els 3 punts. I és que els del Matarranya van jugar les seues armes, plantejant un partit ben replegats darrere i aprofitant les jugades d’estratègia. Els locals van eixir al camp una mica desconcentrats. I fruit d’això va arribar el primer gol dels visitants (0-1). Però els del Matarranya es van sobreposar a eixe primer error, i en una jugada a pilota parada David va posar l’empat (1-1). Als pocs minuts, Calasanz va capgirar el marcador (2-1), posant la victòria momentània dels locals. Els del Matarranya van estar molt ben col·locats, esperant el rival a la contra. I en tot això, els minuts anaven passant. Ho va passar mal Alcanyís, que no va ser fins al minut 75 de partit quan va aconseguir l’empat. Error defensiu del Valderrobres que no desaprofiten els visitants i que situen l’empat momentani al marcador. Alcanyís va anar a per totes, i als minuts finals del partit va arribar el definitiu (2-3).

Amb esta derrota, el Vall-de-roures sume 6 punts, situant-se en la 11ena posició. Per al pròxim partit, viatge al camp de La Puebla de Híjar.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top