Lledó

Lledó tindrà una variant que unirà les carreteres que van a Arenys i a Horta

DSC_1422

La via vol posar solució als problemes derivats de l’estretor d’alguns punts de la travessera del municipi

L’inici de les Festes Majors de Lledó també va servir perquè el president de la Diputació Provincial de Terol (DPT), Ramón Millán, anunciés que des d’aquesta institució s’abordarà la construcció d’una petita variant al municipi que unirà la carretera que va a Arens de Lledó en la que es dirigeix a Horta de Sant Joan. “És una reivindicació històrica de Lledó i en la qual l’ajuntament porta treballant anys”, va explicar Millán, que va destacar que “és una actuació necessària perquè ara les condicions de la travessera dins del municipi impedeixen que circulin autobusos o camions grans, amb tots els problemes que això comporta”.

La petita variant (entre 500 i 600 metres) que unirà ambdues vies per la zona baixa del municipi, “serà un tram molt curt però al qual s’hauran de fer diverses actuacions ja que és una zona agresta que s’haurà d’adequar molt bé”, va concretar, Ramón Alonso, l’alcalde de Lledó, que també va apuntar que “ara mateix ja quasi només mos falten signar los acords en los propietaris de les finques i es podrà començar a treballar”. En aquest sentit, Millán va assenyalar que “ara estem amb els tràmits burocràtics però la intenció és poder fer algun moviment de terres com més aviat millor per després començar els treballs una vegada aprovat el nou pla de carreteres de la Diputació Provincial”.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top