Calaceit

La Diputació destine 50.000 € en les fires que es fan a la província

20160803 Diputació AjudaFires

La línia de subvencions beneficiarà a 8 de les fires que s’han celebrat enguany al Matarranya

La província conté un munt de fires agropecuàries, agroalimentàries i mediambientals durant tot l’any al llarg i ample de tota la geografia del territori. Cites ineludibles per a les diferents localitats que organitzen actes d’esta tipologia pels efectes que tenen en la dinamització de la zona, en l’arribada d’un munt de visitants i en la seua influència directa i important en els comerços d’estos pobles.

Per això, amb la clara intencionalitat de col·laborar en la seua organització i celebració, la Diputació de Terol subvencione econòmicament estos esdeveniments per a sufragar despeses d’organització i celebració de les fires. Perquè es puguen tirar per avant totes estes línies d’actuació, el Servei d’Agricultura i Ramaderia ha dotat amb 50.000 € el programa destinat a este fi. Una partida, va explicar el diputat responsable de l’àrea, Andrés Hernández, que ha patit un increment de 17.000 euros, “cosa que done bona mostra del que ens importen estos actes com a esdeveniments transcendentals per a la dinamització econòmica i per a la arribada de visitants als nostres pobles”.

Pel que fa a les fires que se viuen al Matarranya, a Calaceit, Queretes i Mont-roig se li concedeixen 1.736 euros a cada poble. Ràfels, Valljunquera i Fontdespatla tindran 1.388 euros. La Fira de La Portellada té una aportació de 1.041 euros, i Vall-de-roures obté 2.083 euros.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top