La Torre del Comte

El Festival ‘Matarranya i música’ comença de la millor manera possible

concert torre del comte 3

Al voltant de 150 persones van reunir-se a la plaça de La Torre del Comte per descobrir ‘Pasionata Lírica Flamenca’, el primer dels dos concerts d’aquest nou festival

La plaça de La Torre del Comte va albergar diumenge passat el primer concert del Festival ‘Matarranya i Música’ organitzat per la Comarca del Matarranya i el Govern d’Aragó en col·laboració amb els ajuntaments de Torre del Compte i Arens de Lledó. Tot i la sufocant calor que va fer al territori durant la jornada del diumenge, unes 150 persones es van donar cita a la plaça del municipi per gaudir del concert Pasionata Lírica Flamenca’ que no va defraudar als presents.

“Estem contents perquè s’han complert les expectatives previstes de participació. I, a més, va haver-hi un ambient molt bo i lo públic mos va dir que los va agradar molt lo concert”, va explicar David Arrufat, tècnic de cultura, que va afegir que “per ser l’estreno del festival va estar molt bé. Van arribar a uns 150 assistents entre els quals hi havia no només veïns de Torre del Compte, sinó persones d’altres municipis i també bastants estiuejants”.

concert torre del comte 2

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top