Ser Esportius

Ser Esportius Comarques Nord és el programa més esportiu de Els Ports Ràdio. Els Dilluns, els dimecres i els divendres de 15.10 a 16.00, un complet repàs del futbol, del bàsquet i d’altres esports comarcals. Miqui Agost és l’encarregat de conduir l’espai amb la col.laboració de Víctor Tena.

Cada dilluns, Ser Esportius fa un repàs al més destacat dels equips de la comarca dels Ports, amb especial seguiment del CE Cinctorrà, amb els comentaris d’Alberto Vinyals o de l’entrenador Dani Blanch; del Vilafranca FC, amb les cròniques i anàlisi de Xavi Tena i del CF Morella, amb Rafa Ripollés o l’entrenador Diego Boix. El programa, a més, dóna complida informació de la 1a Regional i els resultats i les classificacions més destacades de la jornada futbolística del cap de setmana amb els comentaristes de Els Ports Ràdio i els entrenadors o directius dels equips.

Els dimecres, per la seua banda, és el dia de l’esport base, amb futbol i basquet. Pels micròfons de Ser Esportius pasen els entrenadors dels equips que han jugat els encontres més destacats de la jornada. Altres esports, com ara el frontennis també són els protagonistes cada dimecres.

L’agenda esportiva del cap de setmana arriba cada divendres, completada amb detalls dels equips i possibles alineacions de tot l’esport comarcal. Els darrer dia feiner de la setmana, a més, també s’avança l’esport nacional.

>Ser esportius
>dilluns, dimecres i divendres
>de 15.10 a 16.00
>Enllaç: Els àudios de Ser Esportius

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*