Avui per avui

 

Avui per Avui és el magazine matinal de Els Ports Ràdio. A partir de les dotze del migdia, dos hores per a tractar a fons tots aquells temes que ens ha deixat el matí. Informació i entreteniment barrejats per la ma d’Anna Querol, que dirigueix i presenta en directe el programa vertebrant les diferents seccions que el conformen. Des de la informació més destacada a les nostres comarques que enceta el programa, passant per les entrevistes amb els protagonistes de l’actualitat i una sèrie d’espais que cada dia que porten fins a les ones de la ràdio comarcal a un fum de veus diferents que parlen del camp, d’economia, d’esports, de cultura, de l’oratge, de l’astronomia o d’allò que preocupa als nostres majors.

>Avui per Avui
>de dilluns a divendres
>de 12.03 a 14.00

1 Comment on Avui per avui

  1. Bona tarde ANA QUEROL
    Soc Sebastia Pablo , suposo que aquest mati heu emes l’entrevista sobre la instal·lacio d’autoconsum fotovoltaic que vam grabar ahir.
    Estic a vinaros i ho he pogut escoltar-lo.
    Saps com puc descarregar-me el podcast. o em pots avuar l’adio emés

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*