Compra al Matarranya

L’Associació d’Empresaris del Matarraña, Ràdio Matarranya i Notícies del Matarranya engeguen la “Campanya de Promoció dels Productes, del Comerç i dels Serveis del Matarraña” amb l’objectiu de dinamitzar i potenciar la compra local, destacant la virtuts del consum en comerços i establiments de la nostra comarca, així com la vitalitat i encant que atorga al nostre territori l’àmplia xarxa de comerços, empreses productores, de serveis, bars, restaurants, hotels i allotjaments. El futur del nostre territori passa en gran mesura per la potenciació d’aquesta xarxa d’empreses i la relació entre elles.

Aquesta iniciativa ha tingut una gran resposta per part dels establiments sent gairebé cent les empreses de la nostra comarca que han apostat per realitzar aquesta acció.

Els establiments participants estregarán als seus clients els bitllets amb els quals se sortejaran els gairebé cent regals. El sorteig es realitzarà el dia 20 d’abril, en el marc d’una jornada entorn de la importància del consum local. Totes les persones que tinguin un bitllet premiat hauran d’acudir a la seu de l’Associació d’Empresaris del Matarraña (c/Tarragona, 3 de Valderrobres) on se’ls lliurarà un val per poder recollir el premi en l’establiment corresponent. Els regals que no hagin estat recollits del dia 1 de juny de 2012 es tornaran a sortejar el dia 4 de juny en un programa especial que realitzarà Ràdio Matarranya.

3 Comments on Compra al Matarranya

  1. Estuvimos en el pasado mes de abril pasando unos días en vallderrobres, compramos en una tienda y nos dieron unos vales para un sorteo que se celebró el día 20 de abril. Me podría indicar donde puedo mirar si estan premiados? gracias

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*