Xocolates Creo a Mira que bo!
Creo, el sentiment d’un xocolate Pot ser que molts vos quedeu sorpresos al veure aquest xocolate, i pensàveu que ja no es produeix. Segur que esteu recordant el seu gust tant característic, que proves un…
Read MoreCreo, el sentiment d’un xocolate Pot ser que molts vos quedeu sorpresos al veure aquest xocolate, i pensàveu que ja no es produeix. Segur que esteu recordant el seu gust tant característic, que proves un…
Read MoreSegons conta la llegenda, el Duc de Vendome va morir el 1712 a Vinaròs, d’un empatx del producte estrella, els llagostins, i les seues restes reposen ara a l’Escorial, encara que les males llengües, també…
Viure, riure, menjar i beure, aquesta és la filosofia d’Alea Loft, un nou local que amplia l’oferta gastronòmica i d’oci de les nits d’Amposta. Al entrar a Alea Loft, de la mà d’Albert Zaera, ens…
Cuinar es un art, i aixo ho tenen molt clar, al Art Restaurant. Aquest restaurant, és un somni que tenia Joan Turco, el seu gerent. Joan sempre s’ha dedicat al món de l’optica, on ha…
Mentre esperem a Salvador Alcaraz, que arriba tard però amb excusa, ja que ve de comprar els aliments més frescos del dia, ens quedem contemplant i alhora sorpresos per la quantitat de premis que pengen…
La Tinenca de Benifassa es un indret de grans secrets, un paratge verge conegut per molt pocs. Aquest Parc Natural esta compost per les poblacions de de la Pobla de Benifassa, Coratxar, Boixar, Fredes, El…
Prendre un coctel a una de les terrasses amb millors vistes i disseny de Peniscola es un luxe, un luxe per a l’abast de tothom. Aquesta oportunitat la tenim al Mandarina Club, i que es…
Segur que mes d’un es va quedar sorpres amb la primera part del Menu Degustacio 2011 de Les Moles, pero a partir d’ara, ja es pot començar a menjar! Seguint l’homenatge que Les Moles fa…
Amb la majoria d’edat complerta, el Restaurant Les Moles d’Ulldecona, no necessita presentacio. Antigament es feien les moles per als molins (que podem vore a l’entrada), i ara, s’ha convertit en un dels restaurants amb…
Entrem per les portes de l’Institut Joaquim Bau de Tortosa, pero no per ensenyar, sino el contrari, per a que ens ensenyen els mes joves com la bona cuina no enten d’edats. Pero no anem…