: qui som

foto_quisom_600x

La televisió tal qual la coneixem avui en dia està a punt de passar a la història. I per tal de fer front a un futur que serà digital o no serà, el 15 de setembre de 2009 arrancà una nova televisió a la comarca dels Ports. Amb la mirada posada en la imminent transició a la TDT naix “nord”, reforçada amb les ganes que comporta encetar un nou projecte junt amb l’experiència que donen més de vint anys fent televisió local de proximitat.

Pioners, un cop més
Si “TeleMorella” fou en el seu moment una de les primeres televisions locals en veure la llum al començament dels anys 80, emmarcada dins de la Setmana de la Joventut, “nord” torna a ser pionera un cop més a l’encetar una nova manera d’entrendre la televisió de proximitat.  D’aquestan manera, “Nord” és el canal de 24 hores de notícies de la comarca dels Ports, que naix per tal d’adaptar-se a les necessitats actuals de la televisió, on les audiències estan cada cop més fragmentades i on es fa més difícil que mai destacar entre una ampla oferta. Per això “nord” s’estructura amb rodes informatives de 30 minuts on es repassa l’actualitat local i es donen breus apunts també d’allò que passa arreu d’Espanya i del món. Aquestes rodes informatives de mitja hora de duració es van succeint al llarg de les 24 hores del dia, per a que l’horari no sigue un problema per a l’espectador, que podrà saber allò que més li interessa pel matí, per la vesprada, per la nit o de matinada.

Aquests espais purament informatius es complementen, quan l’actualitat així ho requereix, amb programes especials on es tractarán a fons determinats temes, com bé l’emissió íntegra dels plenaris de l’Ajuntament, d’actes cívics o religiosos i demés. Perquè “nord” té més espai per a allò que més ens interessa.

Nord és més que notícies
A més, la informació mes rigorosa vindrà acompanyada per altres programes de serveis, d’actualitat o de divulgació, facilitats per la Xarxa de Televisions Locals i per l’associació de Televisions Digitals Independents. Espais de cuina, de motor, de debat, de reportatges i demés que l’espectador anirà descobrint poc a poc amb les franges horàries habilitades a diferents hores del dia.

Amb “nord”, la comarca dels Ports recupera el que és seu. Una pantalla que podràs mirar des d’ambdós costats. Perquè els que la fem som els mateixos que la mirem… i els que la mirem són també els que la fem. Et convidem, per tant, a mirar-te a la tele. Amb més temps per a allò que més ens interessa. “Nord” és la televisió de la nostra comarca. On tot ha canviat per a que tot continue igual. Com sempre. Com mai.

Ens veiem a la tele.

Be the first to comment on ": qui som"

Deja un comentario.

Tu dirección de correo no será publicada.


*