: anuncia’t

Obri noves vies de negoci apostant per nous mercats encara per descobrir: Els Ports, l’Alt Maestrat, el Baix Maestrat i el sud de Tarragona i Terol. T’oferim qualitat i professionalitat, rigor, immediatessa i proximitat en el teu missatge publicitari, perquè al nord de la província de Castelló hi ha tot un món publicitari per descobrir.

L’impacte de la televisió
Milers de persones poden veure els teus productes al mateix temps i triar-los des de casa. Això només és possible amb l’impacte de la televisió. Prova de cridar-nos al 964 16 07 12 i t’assessorarem.

A Morella, Vilafranca, Cinctorres, Forcall, Portell, Olocau, Villores,… tenim la sort de tenir una de les televisions locals amb més qualitat de tot el país, de la que tot el món parla, que tot el món veu, que ens és propera a tots. Deixa que tots miren la teva tenda, o restaurant, o taller, o…

Aprofita un nou mercat encara per descobrir
Perquè si els teus veïns comenten cada dia allò que han vist per la tele a tal o qual poble, també poden comentar el teu negoci després d’haver vist el teu anunci per la televisió. I no només als programes locals. També poden veure’t els espectador de la pel.lícula dels caps de setmana a mitjanit, els que miren La Neu, aquells que els interessa el món de Top Motor, els aficcionats a la Cuina a Bon preu,… Perquè la proximitat és sinònim de garantia i de credibilitat, la publicitat local és el futur.

logo_desarpdfDescarregat ací les nostres
tarifes publicitàries.