Dies de futbol visitarà el ‘Café culer’ del Canal Terres de l’Ebre

Dies de Futbol eixirà este dilluns del seu plató habitual i es desplaçarà fins Tortosa. El motiu serà l’inici d’un intercanvi amb el programa Cafè Culer del Canal Terres de l’Ebre. El presentador d’este espai molt seguit en aquella zona, Jordi Segarra, va estar fa unes setmanes passant un dies per Morella. Al veure Dies de Futbol li va agradar com es desenvolupava la tertúlia i el nivell dels participants, així com el to amè i divertit dels comentaris que s’anaven produint sobre el futbol en general. Per tot això, va proposar un intercanvi amb el seu programa que començarà este dilluns 16 de març. Un dia marcat pel propi Cafè Culer que realitzarà una emissió especial al complir 125 emissions. Aquest espai del Canal Terres de l’Ebre és tot un referent en l’àmbit esportiu. El seu nom ja demostra que està enfocat a parlar del Barça, però també tracten altres temes com el futbol territorial i l’actualitat d’altres equips. El Canal on s’emet, el CTE, forma part de la Xarxa de Televisions de Catalunya on també està Nord, Este dilluns, el presentador ja va anunciar la presència de Dies de Futbol al seu plató.

Entre els al·licients del Cafè Culer està que és en directe entre les 16:30 hores i les 17:15. Tres quarts d’hora en els que s’intentarà plasmar la filosofia de Dies de Futbol a les Terres de l’Ebre. Per este esdeveniment especial, Dies de Futbol no s’emetrà com es fa normalment cada setmana des del plató de Nord. En el seu lloc, s’emetrà el Cafè Culer d’este dilluns que comptarà amb els tertulians del jove espai d’esta casa que sols porta 16 edicions en esta segona època d’emissions després del primer experiment la temporada 2008-2009. Des de Dies de Futbol es considera un honor poder eixir fins Tortosa perquè es tracta d’un reconeixement a la bona feina de tots els tertulians que passen cada dilluns per expressar les seues opinions i defendre als seus equips en un programa en el que el més important és passar-ho bé.