blog: nord compleix cinc anys d’informació continua


Va ser un dilluns després de la Fira de Morella de l’any 2009 quan nord · la televisió comarcal naixia amb la voluntat de convertir-se en el mitjà audiovisual de referència del nostre territori. D’això fa ara 5 anys.

Encara que les emissions de TeleMorella van nàixer a principis dels anys 80, i va ser el passat any quan complia 30 anys, la fórmula informativa de 24 hores de notícies que va agafar la televisió comarcal després de l’experiència amb Localia fa aquesta setmana un lustre. Durant aquest temps s’ha viscut un canvi profund, agafant el model de grans televisions com la CNN o el 3/24, en que es pot trobar informació en qualsevol moment. A més, el canvi a les noves i modernes instal·lacions de Comunicacions dels Ports al Tint de Morella l’any 2012 van marcar un altre hite en la història del canal de televisió.

Cinc anys de comarquesnord.cat
Per altra banda, comarquesnord.cat també va nàixer un dilluns posterior a la Fira de Morella de l’any 2009.El primer dia de funcionament de comarquesnord.cat es van sumar 500 visites i, ara per ara, hi ha dies excepcionals en que se’n registren fins a 13.220, que és el rècord absolut de visites registrat fins al moment en 24 hores, el que es va produir amb motiu de l’Aplec dels Ports d’enguany.

Altres moments en que comarquesnord.cat ha estat un referent informatiu han sigut, sobretot, durant les nevades i les cites electorals. També les festes d’estiu dels nostres pobles o el Carnestoltes de Morella han portat molts bons registres de visites al diari digital. En aquests  5 primers anys de vida, comarquesnord.cat ha viscut també la intensitat dels anys d’Anunci i Sexenni. A hores d’ara, el portal informatiu acumula 3 milions de visites.

El portal informatiu comarcal està present també a les xarxes socials, on suma milers de seguidors tant a Facebook com a Twitter.

El diari digital de Comunicacions dels Ports, empresa editora de nord·la televisió comarcal, de Els Ports Ràdio, del setmanari Notícies, de Ràdio Matarranya o de Notícies del Matarranya, cobreix fonamentalment les comarques dels Ports, a Castelló i del Matarranya, a Terol, sent pràcticament l’únic que utilitza la nostra llengua en totes les informacions. També inclou informació del Maestrat i el Maestrazgo.

<< estàs a l’entrada més recent | entrada anterior >>