Nord ofereix el DVD més complet de les Festes de Morella

Esta Fira podràs aconseguir el millor resum de les Festes d’Agost de Morella 2014 gràcies a nord. Durant estos dies es podrà adquirir un DVD que inclourà el millor resum del que han estat les darreres celebracions morellanes. Un producte que reunirà les imatges més impactants i un recorregut per pràcticament tots els actes que es van desenvolupar des del 14 fins al 24 d’agost.

El vídeo té una duració de dos hores començant pel dinar de la gent gran i l’homenatge a les parelles que complien 50 anys de cassats i, com no, també recordarà de forma íntegra l’emotiu i innovador Pregó de Toni Ortí. No faltaran els Pelegrins amb els moviments de la dansa i les divertides poesies.

Un dels elements centrals de l’audiovisual serà tot el relacionat amb els Bous de Sant Roc. Aquest DVD serà la millor forma de trobar i reviure tots els esdeveniments taurins que es van celebrar. Enguany, amb la gran novetat que va suposar la càmera en primera persona de nord · la televisió comarcal. Des de casa, podràs gaudir dels encierros vistos des de l’òptica d’un corredor. O de les espectaculars eixides de la coa dels bous embolats del dimarts i el dimecres.

A més, les xarangues o d’altres actes d’aquells dies. Per rematar-ho, el final de festes que va tenir la truita monumental i va incloure una gran cita musical amb els Gaiteros, Rondalla i Banda. Tot això i més al DVD de les Festes 2014 de Comunicacions dels Ports que es presenta en esta Fira 2014 i es podrà adquirir a l’estand dels Ports Ràdio que estarà dins de l’Espai Firal.