Comença el nostre estiu

Aquest dilluns nord estrena la programació d’estiu. En contra del que pase en altres canals, nosaltres ampliem hores d’emissió i sumem nous continguts amb l’arribada del mes d’agost. Durant quatre setmanes el magazín El Nostre Estiu completarà l’actual oferta informativa de la televisió comarcal.

El programa estival, que es va estrenar al 1996 i que s’ha emés pràcticament de forma ininterrompuda des d’eixe any, començarà enguany a les 21:30, una vegada acabat l’informatiu, que manté el seu horari habitual, tot i que els continguts s’actualitzaran per la nit en lloc de al migdia, com la resta de l’any.

D’aquesta manera Miqui Agost continurà al capdavant de nord\notícies. En acabar la informació, Juan Antonio Querol agafarà el relleu al front de El Nostre Estiu. En la conducció del programa estarà acompanyat per Anna Querol, que s’encarregarà de donar veu a la gent de la comarca que tingue coses que contar, bé en format entrevista, bé en tertúlies.

La principal novetat d’enguany serà que estem preparant una sèrie de programes especials amb motiu del Festival de Música, del 600 aniversari de les ‘Converses de Morella” o dels 30 anys de Zeus Grup, entre altres.

Recorden, el dilluns, l’informatiu de nord\notícies a les 9 de la nit i El Nostre Estiu a partir de les 9 i mitja.