Comença El Nostre Estiu

‘El nostre estiu’ ha començat a amenitzar les nits de la comarca dels Ports. La televisió comarcal s’ha embarcat en una nova edició de l’espai estival, que s’instal·la carregat de continguts per a tots els públics. ‘El nostre estiu’ és un programa d’una hora i mitja de durada on es barregen l’actualitat i l’entreteniment.

Conduït per Mario Adell i amb una espectacular nova imatge creada especialment per a la ocasió per Marta Jiménez, ‘ene’ apropa als telespectadors el més destacat del dia a dia d’una comarca que reviu amb força quan entra el mes d’agost. ‘ene’ visita les festes dels pobles, participa de les activitats i les retransmet per tal que tots aquells que no puguen assistir, les disfruten a través de la petita pantalla.

El programa també compta amb una secció d’entrevistes, en la qual Anna Querol i Miqui Agost conversen amb gent dels Ports, o vinculada a la comarca, que té molt a contar. Cada nit, a les 21 hores, comença ‘el nostre estiu’ en la primera de les edicions. A llarg del dia, es reposa fins a tres vegades més: a les 2 de la matinada, a les 9 del matí i a les 14 hores. Nord ara és ‘el nostre estiu’ per compartir la festa i la germanor de l’agost amb tots els telespectadors.