El documental de l’Aplec fa bategar la web de nord

La projecció del documental de Marc Bellvís per a l’Aplec dels Ports “El batec d’una comarca” ha batut tots els rècords d’audiència a nord. Si ve a les televisions locals no tenim dades d’audiència concretes, sí que es té un registre exhaustiu de les visites a la web.

La repercussió a les xarxes socials del passe del documental aplequer per la televisió comarcal va estar la més elevada que ha tingut la història de la televisió comarcal però, com els dèiem, no tenim dades de quants espectadors van connectar amb nord durant els diversos passes en que s’ha emès el treball audiovisual de la Comissió del XXXé Aplec dels Ports. On sí s’han batut rècords de visites ha estat a la web de nord · la televisió comarcal, on s’ha pogut veure durant 24 hores en exclusiva “El batec d’una comarca”. En només el primer dia han sigut 1.055 les persones que han accedit al portal per tal de veure’l, des de qualsevol lloc del món. Aquesta dada comporta que, aquest dimarts, ha estat el dia en que més visites ha registrat la nostra web en la seua història.

El documental “El batec d’una comarca” ha estat dirigit i realitzat per Marc Bellvís, membre de la Comissió Organitzadora de l’Aplec d’enguany. Amb ell ha col·laborat desinteressadament nord · la televisió comarcal cedint, entre altres, imatges d’arxiu o equipaments audiovisuals. El treball  es va presentar el diumenge al Teatre Municipal amb una gran expectació. Posteriorment nord l’ha estrenat en exclusiva per a televisió i per Internet i, ara, també es pot veure a la pròpia pàgina web de l’Aplec dels Ports.