blog: el nou plató de nord


El canvi del plató de nord·notícies salta a la vista. Amb el trasllat de Comunicacions dels Ports a la zona del Tint, els mitjans que formen part del conglomerat han renovat la imatge. La tele ha sigut la que més ho ha notat. Nord ha passat de comptar amb un plató de tres metros quadrats a tindre’n un altre un tant més gran.

Després d’haver passat un estiu intens, amb un decorat provisional, ara les notícies comarcals es llencen des d’un decorat definitiu que combina el blanc i el negre, els colors corporatius de la imatge de nord. Un canvi d’imatge que dóna un toc més real als informatius, un aspecte que comença ja a recordar-nos als telenotícies que produeixen altres cadenes amb més cobertura.

En altres platós de la tele comarcal, els presentadors i col·laboradors havien de fer peripècies per tal de cabre en un mateix pla. Ara, la cosa ha canviat, permetent que notícies i esport puguen compartir uns segons de xerrades i comentaris. A pesar del canvi en l’estètica del decorat, no ha canviat la forma de contar tot el que ocorre a la comarca dels Ports. Des de nord esperem que, amb nou plató incorporat, tots vosaltres continueu estant al nostre costat, pendents de l’actualitat més propera.

<< entrada següent | entrada anterior >>