El Sexenni a nord, en DVD

La televisió comarcal ha estat en tots i cadascun dels moments més especials del 53 Sexenni que deixa enrere la ciutat de Morella. Des de l’entrada de les Colònies i fins la desmuntada dels carrers, nord ha seguit les festes de ben a prop.

Ara, encara amb la ressaca d’un excepcional novenari en honor a la marededéu de Vallivana, nord · la televisió comarcal et dóna l’oportunitat de tornar a gaudir amb els elements que fan especials estes festes.

El DVD El Sexenni a nord podràs reviure l’entrada de les Colònies, la rogativa a Vallivana, la cavalcada de l’estudiant, l’arribada dels romers i l’entrada de la marededéu, les danses, el quadre bíblic i la resta de components dels retaules que han omplit de ritme els carrers de Morella durant 9 dies.L’audiovisual també recull un complet recorregut pels carrers engalanats de la ciutat i, como no, el final de les festes sexennals amb la desmundada dels carrers.

El Sexenni a nord és una bona forma d’anar fent boca per a Somnis de paper. El Vídeo del 53 Sexenni que editarà la marca canalnordvídeo de Comunicacions dels Ports aquesta tardor, una vegada hagen conclòs la visita dels malalts i la rogativa de baixada que torna a la marededéu a Vallivana i tanca un cicle sexennal per a obrir-ne un de nou.