blog: nord continua sent de paper

Des de la última setmana del mes de juliol, els estudis de nord · la televisió comarcal, juntament amb les altres marques de Comunicacions dels Ports, com ara Els Ports Ràdio o el setmanari Notícies, s’han traslladat a unes noves instal·lacions situades a la zona de l’antic Tint. Aquest fet ha comportat canvis en els equips, en els platós i, també, en la transmissió del senyal.

Aprofitant que nord passava d’emetre en l’obsoleta proporció de pantalla 4/3 al nou i panoràmic 16/9 i que, forçosament el plató tenia que ser nou, també hem decicit renovar la imatge corporativa. Seguint amb la línia encetada a l’Anunci de tindre el paper com a element principal, s’ha introduït en aquesta ocasió a dos personatges -o ninots, si es vol-, que serveixen per a donar pas a publicitat o per a dir-nos quin programa estem veient.

A més, la renovació ha estat total i també s’han adaptat als nous temps les capçaleres d’espais com Els Preus del Camp o el Benvingut als Ports, entre altres.

Açò no ha fet res més que començar i, poc a poc, s’aniran veient per nord moltes coses noves que ja estem preparant. Atents a les pantalles!

 

<< entrada següent | entrada anterior >>